رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

اسرار التوحید فى مقامات الشیخ ابى سعید ـ جلد 1

اسرار التوحید فى مقامات الشیخ ابى سعید ـ جلد 1
امتیاز دهید
5 / 4.7
با 28 رای
امتیاز دهید
5 / 4.7
با 28 رای
«اسرارالتوحید فى مقامات الشیخ ابى سعید»، به قلم محمد بن منور مِیهَنى است و یکى از شاه‏کارهاى نثر فارسى به شمار مى‏رود و به لحاظ ارزش هنرى و چیره‏دستى نویسنده در اسلوب های(شیوه های) گوناگون بیان و شیوه داستان‏پردازى و انتخاب کلمات، در صدر میراث ادبى زبان فارسى قرار دارد. اثر حاضر، زندگى‏نامه عارف بزرگ و انسان نمونه تاریخ فرهنگ ایران، ابو سعید بن ابى الخیر میهنى است که در تاریخ عرفاى ایران والاترین جایگاه را داراست. این کتاب، تنها، زندگى‏نامه ابو سعید نیست، بلکه یکى از برجسته‏ترین منابع تاریخ تصوف ایران و یکى از مهم‏ترین اسناد تاریخ اجتماعى این سرزمین در یکى از مهم‏ترین ادوار تاریخ ایران نیز به شمار مى‏رود. تاریخ تألیف کتاب، به نظر ژوکوفسکى، میان  ۵۵٣ ق و  ۵۵٩ ق و به عقیده استاد بهمن‏یار، میان  ۵٨٠ ق و  ۵٧٠ ق(ترجیحا  ۵٧۴ ق) است.
کتاب، شامل یک مقدمه و سه باب است. بنیاد کتاب، مانند اغلب زندگى‏نامه‏هاى مشایخ تصوف، بر روایات شفاهى یا کتبى رایج در میان اهل خانقاه و ارباب تصوف استوار شده است.
این کتاب، علاوه بر ارزش‏هاى تاریخى و اجتماعى، به‏عنوان یک سند برجسته تاریخ تصوف ایران و منبع درجه اول، در باب زندگى‏نامه و اقوال بسیارى از مشایخ تصوف خراسان به شمار مى‏رود. ارزش عرفانى کتاب، به حدى است که هیچ‏کس نمى‏تواند، شکل‏گیرى و پیدایش و تکامل عرفان خراسان را مورد مطالعه قرار دهد، بى‏آنکه به اطلاعات موجود در این کتاب بپردازد.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
kalltun
kalltun
1392/05/19

کتاب‌های مرتبط

خدای‌ نامک نقالان
خدای‌ نامک نقالان
5 امتیاز
از 1 رای
آوای سکوت
آوای سکوت
4.2 امتیاز
از 60 رای
مرزبان نامه
مرزبان نامه
4.7 امتیاز
از 91 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی اسرار التوحید فى مقامات الشیخ ابى سعید ـ جلد 1

تعداد دیدگاه‌ها:
4
اگرچه خود بر بسیاری روشن است که نویسنده این کتاب محمد بن منور است همانطور که در شرح کتاب آمده است اما برای آنها که گذرا نگاهی به صفحه می کنند لازم است که نویسنده که دکتر شفیعی کدکنی قید شده است اصلاح گردد. ایشان مصحح این کتاب تاریخی می باشند.
من همین الان امتحان کردم . لینک دانلودش سالمه;-)
سلام
این کتاب قابل دانلود نیست. جلد 2 دانلود شد، اما این یکی نشد.

ابو سعید در تصوف و عرفان ایرانی همان مقام را دارد که حافط در قلمرو شعر فارسی. هر دو تن در نقطه کمال و گلچین کننده مجموعه زیبایی ها و ارزش های قبل از خویشند. حافظ در پایان دوره درخشان تجربه های شعری بدین کار پرداخته و بوسعید نیز به نوعی دیگر در پایان دوره درخشان تصوف.
در واقع دیوان حافظ مجموعه ای است که در آن شش قرن تجربه عرفانی و هنری در برابر ذوق و ادراک ما قرار می گیرد و در باره بوسعید ، آن چه در طول چهار قرن نخستین تصوف و عرفان ایرانی که دوران زهد و عشق و ملامت هست ، در گفتار و رفتار بوسعید خلاصه و گلچین شده است.
وی از همان روزگار حیاتش همواره مورد تهاجم متعصبان مذهبی بوده و آوازه لا ابالیگری او پیچیده بوده ...
ابن حزم اندلسی در این باره گفته است:
« ... و هم شنیده ایم که به روزگار ما مردی است از صوفیان با کنیه ابوسعید ابوالخیر که... گاه جامه پشمینه در می پوشد و زمانی لباس حریر که برمردان حرام است، گاه در روز هزار رکعت نماز می گزارد و زمانی نه نماز واجب می گزارد و نه نماز مستحبی و این کفر محض است ، پناه بر خدا از این گمراهی !» با این همه هیچ قدیس دیگری را نمی شناسیم که مردمان تا این پایه شیفته او باشندکه مزارهایی به نام او از آذربایجان، در باکو گرفته تا خراسان امروز ، ساخته باشند. پرتو معنویت او تا بدان حد باشد که در طول قرون و اعصار ، رباعی های منسوب به او را به عنوان دعا و حرز برای رفع بیماری و شفا بر بیماران بخوانند و بدمند و چهره او به عنوان رمز اشراق و اشراف بر عالم غیب به گونه نشانه و رمزی در آمده باشد آن گونه که بوعلی رمز دانش و علوم رسمی است.
اسرار التوحید فى مقامات الشیخ ابى سعید ـ جلد 1
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک